26.6.2017

Mistrovství ČR v cyklistice

Ve dnech 22, až 25, června se ve slovenském Žiári nad Hronom konalo Mistrovství České a Slovenské republiky v silniční cyklistice a my opět byli u toho.
Díky dlouhodobé spolupráci s oddílem SCM Kovo Praha.
Tentokrát naši borci soutěžili nejen v juniorské kategorii, ale i v kategorii muži U23 a měli jsme i jednu závodnici v kategorii žen.
Přestože si nikdo z našeho oddílu nepřivezl cenný kov, parádní výsledek zaznamenal Dan Babor, když v časovce dojel na 4. místě se ztrátou pouhých 7 sekund na medaili. Ani ostatní členové týmu si nevedli vůbec špatně a překvapením pro nás bylo velmi slušné umístění Martina Kohouta v hlavním závodě mužů elite a U23, kde se velmi dlouho držel v hlavní skupině po boku Petera Sagana. Pro nováčka v pelotonu to byl opravdu veliký úspěch, který předznamenává jeho budoucí výsledky.
Všichni (včetně mě jakožto maséra) jsme si z mistrovství přivezli cenné zkušenosti, které nás posunou zase o kousek dál.

Peter Sagan v pelotonu

Peter Sagan v pelotonu

Zdeněk Štybar na čele závodu

Zdeněk Štybar na čele závodu

Adéla Koclířová, časovka žen

Adéla Koclířová, časovka žen

Martin Kohout na občerstvovačce

Martin Kohout na občerstvovačce

Masáže Karlín provozuje The Body Experts s.r.o.

Nestátní zdravotnické zařízení v oboru fyzioterapie a zdravotních masáží. Více o našich službách se dozvíte v odkazu níže.
OBJEDNÁVKAMasáže Vinohrady