14.6.2016

Masáže pro maminky

Milé klientky,
nově jsme pro Vás do nabídky zařadili “Masáže pro maminky“. Ano, myslíme hlavně ty budoucí, ale i čerstvé maminky u nás najdou odpovídající péči.

Masáže pro těhotné se příliš neliší od klasické relaxační masáže. Přesto je nenabízí mnoho masážních salonů. My jsme se naopak rozhodli nabízet je jako jednu z našich specialit, protože si velmi vážíme nastávajících maminek a víme, že jejich situace není často lehká. Jejich tělo je vystaveno novým podmínkám, na které musí reagovat a svalový a kosterní systém odolává zvýšenému napětí a tlakům.
Našimi jemnými masážemi Vám pomůžeme ulevit si od nepříjemných pocitů a Vy si budete moci těhotenství užít ve fyzické i psychické pohodě (minimálně ve větší, než bez masáže).

A jaké že speciality nabízíme čerstvým maminkám?
V prvé řadě je to uvolnění všech svalů, které trpěly v těhotenství, dále uvolnění SI skloubení, vyrovnání tlaků v kyčlích a pánvi pomocí Dornovy metody, pomoc při obnově polohy bederní páteře, odvod přebytečné lymfy pomocí manuální lymfodrenáže, tejpování jizev po císařském řezu a další techniky, které maminky v prvních měsících mateřství jistě ocení.

Být maminkou se u nás prostě vyplatí!

maminka

těhotenská masáž v sedě

těhotenská masáž v sedě

těhotenská masáž v leže

těhotenská masáž v leže

Masáže Karlín provozuje The Body Experts s.r.o.

Nestátní zdravotnické zařízení v oboru fyzioterapie a zdravotních masáží. Více o našich službách se dozvíte v odkazu níže.
OBJEDNÁVKAMasáže Vinohrady